miercuri, 2 septembrie 2009

Romanul si prostia din el!

In ultimul timp am tot auzit de accidente in care au fost implicate trenuri ceea ce ne demonstreaza ca suntem o tara de "inapoiati" (asta ca sa nu folosim alte cuvinte nepotrivite - ar putea zice unii).
Dupa ceea ce sa intamplat la Iasi a urmat episodul Bacau in care un tren ar fi lovit un tractor insa nu am informatii daca trenul se afla pe camp dar nu m-ar mira! Probabil vom auzi in curand despre trenuri care au intrat intr-o gradinita care nu s-a asigurat la trecerea la nivel din cauza unor copii care numarau cateva cuburi.
Nu ne-ar mira sa auzim de trenul care a lovit o banca... din parc sau sa auzim de un tren care ar fi lovit un avion care nu s-a asigurat si a fortat trecerea desi semnalele luminoase indicau clar sosirea unui tren. Culmea trenul e un personal care se deplaseaza foarte incet, dar, deoarece pilotul numara banii celor pe care i-a luat la "ia-ma nene", nu a vazut personalul care i-a lovit din plin.
Vestea buna este ca pasagerii din avion au apucat sa se catapulteze iar incidentul a lasat in urma doar pabube materiale.
Semnat: Cronica lui CATAVENCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu